Ik heb een professionele dierenfotograaf voor mijn commerciële project nodig. Iemand die kan werken met strakke deadlines, kan samenwerken met een creatief team en kan helpen met het proces zo vlot mogelijk te laten verlopen. Wat is uw werkwijze?

Ik ben de persoon die u zoekt! Zodra u met mij gesproken heeft over uw project, zal ik een schatting voor uw project maken op basis van uw budget. Zodra mijn raming is goedgekeurd, begin ik met het organiseren van de fotoshoot inclusief de casting voor modellen (dieren en mensen) indien van toepassing, zoeken van een locatie, coördinatie van het team en het samenstellen van een planning voor de grote dag.
Ik heb ervaring met het werken met tijdschriften en ik ben efficiënt zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of het comfort van het dier of persoon. Dat is wat maakt, dat mijn werk opvalt. Dieren hebben een geweldige tijd tijdens mijn fotoshoot, ik geloof dat hard werken gepaard gaat met veel spelen.

 

Bent u alleen gespecialiseerd in het fotograferen van dieren op locatie of kunt u ook werken in een studio, als dat gevraagd wordt?

Hoewel op locatie mijn specialiteit is, ben ik een getrainde professional, die klaar is om te fotograferen in elke omgeving of het nu een studio, binnenshuis of op locatie is. Ik heb dezelfde aanpak voor elke locatie. Ik ben bedreven in het fotograferen op locatie, maar dat is slechts het begin van wat ik u kan bieden.

 

Wat gebeurt er na de fotoshoot, wanneer kan ik verwachten, dat de foto’s klaar zijn?

Ik werk met uw tijdlijn. Heeft u een strakke planning, alles wat ik dan moet hebben is een harde deadline van u en ten minste twee dagen (afhankelijk van het project) om de foto’s te bewerken en te verwerken. Ik zal vervolgens de beelden aan uw specificaties leveren mits alle contracten zijn ondertekend, eigendom en rechten zijn vastgesteld en betaling is verwerkt.

 

Gewoon om een idee te krijgen, wat zijn uw tarieven?

Elk project is anders met een eigen set van specifieke behoeften en dit neem ik, naast uw budget in overweging bij het maken van een prijs. Mijn creatieve vergoeding niet meegenomen, is de prijs van projecten meestal gebaseerd op basis van het gebruik/rechten van de foto(’s) en de eventuele gemaakte kosten. Laten wij uw project bespreken om een meer specifiek idee te krijgen over een goede prijs voor uw project.

 

Ik wil een licentie voor sommige van uw foto’s. Biedt u uw werk voor gebruik aan?

Ja, dat doe ik! In feite, ben ik bezig een bibliotheek van mijn foto’s te maken. Terwijl dit wordt gemaakt, kunt u mij contacteren als u geïnteresseerd bent in een speciale foto, zodat ik de licentie aan u kan verlenen.

 

Ik zou willen werken met Barbara Daamen Fotografie! Hoe gaan wij aan de slag?

Bel mij, email mij, neem contact op en ben voorbereid om mij meer te vertellen over uw project, met inbegrip van uw budget, planning, de lijst van de wensen voor de foto(‘s) en het specifieke gebruik van de foto’s. Laten we aan de slag gaan!