Ik zou graag mijn (huis)dier laten fotograferen! Hoe werkt het?

Als eertse contacteert u mij en vertelt uw mij over uw huisdier. Hoe meer ik weet over hen, hoe beter ik de fotoshoot kan verzorgen. Ik zal u vragen naar uw verlanglijstje, of u bijvoorbeeld portret, actie en/of detail foto’s wilt. Als u geen verlanglijstje hebt, help ik u om dit samen te stellen. Ik wil alle verbazingwekkende dingen die uw relatie met uw dier maken vereeuwigen.

Ik wil graag werken waar uw hond, kat of dier zich het gelukkigst voelt, of dat nu buiten in de natuur (mijn specialiteit) of gezellig thuis is, ik stel hun comfort en welbehagen boven alles.

Ik geef dezelfde aandacht en professionaliteit aan mijn fotoshoots als aan mijn commerciële klanten. Ik neem de tijd om iedereen te laten wennen aan mijn apparatuur en aanwezigheid, zodat iedereen zich comfortabel en veilig voelt om er zo een leuke ervaring van te maken.

Als u besluit om een fotoshoot te boeken, spreken wij een datum voor de fotoshoot af. Tot slot, kiezen wij samen de locatie voor uw fotoshoot. Als u niet een bepaalde plaats in uw gedachten heeft voor de fotoshoot, kan ik u altijd adviseren afhankelijk van de behoeften en persoonlijkheid van uw huisdier.

 

Mijn huisdier heeft een “speciale persoonlijkheid” (is angstig/verlegen, houdt niet van andere honden, enz.), kunt u hem/haar dan wel fotograferen?

De kern van wie ik ben als dierenfotograaf, is begrip en respect voor mijn onderwerp. Elk dier is een individu en ik pas de fotoshoot op hun persoonlijkheid en behoeften aan. Ik stem mij ten allen tijde af op de lichaamstaal van uw huisdier en zal nooit buiten hun comfort werken. Nooit.

Het is van cruciaal belang voor mij dat uw huisdier, het werken met mij als een positieve ervaring beleefd, dus ik neem de tijd, zorg ervoor dat iedereen aan mijn apparatuur en aanwezigheid kan wennen en zich comfortabel en veilig voelt. Ik heb al een breed scala van persoonlijkheden gefotografeerd en mijn ervaring heeft mij bedreven gemaakt om samen te werken met veel huisdieren.

Hoe meer u mij vertelt over de persoonlijkheid/behoeften van uw huisdier, hoe beter ik u van dienst kan zijn bij het maken van de foto’s , ongeacht welke “speciale persoonlijkheid” uw huisdier ook heeft.

 

Mijn huisdier heeft niet veel tijd meer (vanwege de leeftijd of een terminale ziekte), kunnen wij een sessie reserveren op korte termijn?

Voor deze zogenaamde Hart & Ziel sessie laat ik alles vallen, om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Ik ben er trots op lid te zijn van de Sarah Beth Photography’s Joy Session groep en het aanbieden van een speciale, fotoshoot voor vrienden waarvan we spoedig afscheid zullen moeten nemen. Wilt u nu boeken? Neem dan contact met mij op.

 

Kan ik samen op de foto’s met mijn hond/kat/dier? Hoe zit het met mijn familie of andere huisdieren?

Natuurlijk! Zelfs als u een beetje verlegen bent en het alleen over uw huisdier gaat, raad ik toch aan om ten minste één foto samen met uw huisdier te maken. Waarom? Omdat de tijd verstrijkt, het leven gaat snel en wanneer ze niet langer meer bij u zijn, zullen deze foto’s van onschatbare waarde zijn. Mijn fotoshoot vergoeding is voor een huisdier, natuurlijk zijn meerdere huisdieren mogelijk (hier worden extra kosten voor gerekend) een kleine groep van de familie (optioneel).

 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn foto’s te zien krijg?

Ik heb een doorlooptijd van ongeveer twee weken voordat ik u de foto’s naar u verzend. Elke fotoshoot omvat een digitale foto op hoge resolutie naar keuze, die u op elk formaat kan laten afdrukken. Hiernaast ontvangt u web-vriendelijke digitale bestanden met watermerk (niet om af te drukken) van u w foto’s om te delen met familie en vrienden via sociale media.

 

Ik moet het vragen, wat zijn uw tarieven?

Mijn tarief voor een standaard fotoshoot bedraagt € 49,95. Voor de volledige tarieven kunt u contact met mij opnemen.

 

Ik wil graag een fotoshoot! Waar moet ik beginnen?

Contacteer mij! Laten we een kop koffie drinken en vertel mij het verhaal over uw hond/kat/dier.