Iets dat Barbara Daamen Fotografie uniek maakt en waar ik bijzonder trots op ben om aan te bieden is de Hart & Ziel sessie.

Of u een korte tijd of een heel leven met uw huisdier hebt doorgebracht, afscheid nemen is het moeilijkste wat er is. Deze speciale Hart & Ziel sessies zijn alleen voor terminaal zieke en/of oudere huisdieren. Deze mooie foto’s zullen uw relatie samen benadrukken en de liefde die u deelt, voordat ze vaarwel zeggen.

Met een ziek huisdier weet ik dat er aanzienlijke kosten kunnnen zijn gerelateerd aan hun zorg. Eigenaars die ervoor gekozen hebben om te investeren in een Hart en Ziel sessie vinden hun foto’s van een onschatbare waarde, die niet alleen helpen bij het rouwproces, maar blijven ook verbonden met hun huisdieren lang nadat ze uit hun leven zijn verdwenen. Ik ben er om samen met u een plan te maken, over betaling en archiveren van foto’s, zodat ze beschikbaar zijn wanneer u er klaar voor bent om de selectie te maken.

Ik doe mijn best om de Hart en Ziel Sessie in te plannnen, zodra deze nodig is, maar als dit iets is waar u in geinteresseerd bent, adviseer ik u echt om ver vooruit te plannen. Met meer tijd ben ik vaak in staat om uw huisdier vast te leggen terwijl zij/hij er nog goed uitziet, zich goed voelt en we kunnen nog afhankelijk van het weer plannen, dit helpt om voor u de beste mogelijke sessie te maken.