Commerciële Klanten

“Barbara Daamen maakt haar foto’ s met liefde. Ze kijkt niet alleen of je viervoeter scherp in beeld wordt gebracht, maar ook nog eens in zijn ware hoedanigheid. Ze neemt daarvoor de tijd om een hond te laten wennen aan de camera of de setting. Helemaal top dus!”

Brigitte van GestelEigenaar Canine Company

Hart en Ziel Sessie

“Dank je wel lieve Barbara, ik ben zo blij met deze foto’s, die jij van Bowie en mij maakte. Na bijna 12 jaar, mijn ventje en ik samen mooi op de foto en helemaal zoals ik graag wilde, je hebt het jij en ik, ik en jij van Bowie en mij prachtig vastgelegd. Deze foto’s spreken meer dan duizend woorden. Dank je wel.”

Moon Bot

Fotoshoot

“Barbara heeft engelen-geduld en is de rust zelve, maar wel zo scherp dat ze net dat ene moment pakt dat nodig is voor DE foto… Barbara, bedankt voor de prachtige foto’s van Qadir en fijn dat je er zo’n ontspannen shoot van hebt kunnen maken!”

Joyce de Wilde

“Wat ben ik blij met de mooie portret- en actiefoto’s, die Barbara van mijn jonge hond heeft gemaakt. Ze heeft op een geheel ongedwongen, natuurlijke wijze de persoonlijkheid van mijn Briard weten te vangen. De foto’s laten verschillende kanten van haar karakter zien, van alert tot speels, van serieus tot lekker maf. Bij elke foto denk ik “Dit is haar helemaal, precies zoals ze is”.
De hond mag tijdens de fotoshoot lekker zichzelf zijn, met als eindresultaat een serie prachtige foto’s van je hond zoals hij/zij is. Een fotoshoot met Barbara is een echte aanrader!”

Fatima Lisnasni