TAKES PICTURES, MAKES MEMORIES

Of het nu fotoshoot is of dat ik de waarde van uw merk, door boeiende fotografie vastleg, ik beloof u een leuke en persoonlijke ervaring. Ik ben klaar voor elke uitdaging! Veel plezier bij het verkennen van de links hieronder en het ontdekken over het werken met mij. Ga met mij mee op reis. Ik ben gepakt en klaar voor vertrek. Ik ben beschikbaar voor projecten wereldwijd.

Commercieel

Of het een licentie is voor een foto of het samenstellen van een fotoshoot voor een dierenproduct of van een dier, ik verzorg het allemaal in samenwerking met u. Van locatie, tot modellen, naar productie en het leveren van de beelden. Klik voor meer informatie over mijn werkwijze.

Hart & Ziel sessie

De speciale Hart & Ziel sessies zijn alleen voor terminaal zieke en/of oudere huisdieren. Deze fotosessie zal uw relatie samen benadrukken en de liefde die u deelt, voordat ze vaarwel zeggen. Als u meer wilt weten over een Hart & Ziel sessie, klik dan verder.

Fotoshoot

Met hetzelfde hart, toewijding en passie als de Hart & Ziel sessies, doe ik de fotoshoots met uw (huis)dieren. Ze zijn familie, die liefde verdient gefotografeerd en voor altijd gekoesterd te worden. Ieders verhaal is anders en ik zou graag uw verhaal fotograferen. Als u meer wilt weten over het boeken van een fotoshoot met uw beste vriend, klik dan verder.