Iets wat Barbara Daamen Fotografie uniek maakt en waar ik bijzonder trots op ben om aan te kunnen bieden is de Hart & ziel sessie.
Of je een korte tijd of een lange tijd met je huisdier hebt doorgebracht, afscheid nemen is het moeilijkste wat er is. Deze speciale sessies zijn alleen voor terminaal zieke en/of oudere huisdieren. Deze mooie foto’s zullen jullie relatie samen benadrukken en de liefde die je deelt, voordat je ze vaarwel moet zeggen.

Met een ziek huisdier weet ik dat er aanzienlijke kosten kunnen zijn die gerelateerd zijn aan hun zorg. Eigenaars die ervoor gekozen hebben om te investeren in een Hart & Ziel sessie vinden hun foto’s van een onschatbare waarde, die niet alleen helpen bij het rouwproces, maar blijven ook verbonden met hun huisdier lang nadat ze uit hun leven zijn verdwenen. Er is natuurlijk altijd de mogelijkheid om de foto’s te archiveren,  zodat ze beschikbaar zijn wanneer jij er klaar voor bent om de selectie te maken.

Ik doe mijn uiterste best om de sessie in te plannen, zodra deze nodig is, maar als dit iets is waar je geïnteresseerd in bent, adviseer ik je echt om vooruit te plannen ( mits dit natuurlijk mogelijk is ). Met meer tijd ben ik vaak in staat om je huisdier vast te leggen terwijl hij/zij zich goed voelt en kunnen we nog afhankelijk van het weer plannen.  Dit alles helpt om voor jou de beste sessies te maken.

 

HART & ZIELSESSIE

IEDER AFSCHEID IS DE GEBOORTE
 VAN EEN HERINNERING

MEER INFO

of stuur direct een mail

info@barbaradaamenfotografie.nl

Memories are the best souvenirs

Barbara Daamen Fotografie


info@barbaradaamenfotografie.nl

NL8553.60.161.B.01

Middelharnisstraat 25, TILBURG

Aanbod

Info

Boekingsformulier

Bel voor vragen

Algemene voorwaarden

VOLG je MIJ  al op mijn socials ?

Bellen met Barbara

+31623143177